Le Broyé du Poitou Goulibeur

Tento příběh začal v létě roku 1976, kdy včerejšek potkal dnešek s ochotou udržovat tradici země a kulturu jejích obyvatel.

 

Po dvou měsících, požádala Brigitte Arnaud-Boué, Paulette, její babičku, aby jí prozradila recept na Broyé du Poitou, který si jako dítě užívala o prázdninách. Paulette znala tento slavný recept od svého dědečka Pavla, který Broyé pekl na farmě při slavnostních příležitostech. Již téměř 20 let je veškeré úsilí věnováno vývoji Tourteau Fromagé po celé Francii; Broyé Goulibeur zůstal ale zachované ve své rodné Poitou.

GOULIBEUR

Od roku 1994 se Brigitte Arnaud-Boué výhradně věnuje propagaci této lahodné speciality milovníkům tradičních produktů, labužníkům hledajícím skutečnou příchuť a amatérům sdílejícím potěšení.

 

 

Žádné produkty značky Le Broyé du Poitou Goulibeur nebyly nalezeny...